АКТУАЛЬНО

На Інтерактивну карту УГКЦ уже нанесено понад 3000 позначок

П'ятниця, 06 березня 2020, 11:13
Станом на початок березня 2020 року на Інтерактивній карті уже УГКЦ розміщено 3018 позначок. Інтерактивна карта постійно оновлюється і доповнюється. Сьогодні карта містить інформацію про 42 катедральних та прокатедральних собори, 2726 храмів, душпастирств та осередків УГКЦ, у тому числі 417 дерев'яних храмів, 138 каплиць, 79 монастирів, 27 навчальних закладів та 6 музеїв.

Серед останніх оновлень — доповнені та додані нові об'єкти у Чернівецькій єпархії УГКЦ, додано церкву Різдва Івана Хрестителя (м. Дубляни, Львівська область), церкву Святих Кирила та Методія (смт Теофіполь, Хмельницька область), церкву Покрови Пресвятої Богородиці (с. Оришківці, Тернопільська область), а також інші. Також за останній місяць доповнено, уточнено та оновлено об'єкти в Україні та в інших країнах світу.

Інтерактивна карта УГКЦ — це проєкт Департаменту інформації УГКЦ, метою якого є позначити на онлайн-карті найважливіші об'єкти Української Греко-Католицької Церкви, а саме: катедральні собори, парафії, окремі церкви, каплиці монастирі та монаші згромадження, навчальні заклади, музеї, душпастирства та чинні громади. Значною мірою інформацію про позначки на Інтерактивній карті адміністрація сайту отримує з допомогою вірних та духовенства УГКЦ з усього світу.

Ви також можете допомогти адміністраторам сайту нанести на карту інформацію про вашу парафію чи громаду УГКЦ. Як це зробити? Просимо вас надсилати відповідні дані. На інтерактивну карту наносяться місця, де регулярно відбуваються Літургії Української Греко-Католицької Церкви. Повна інформація про осередок УГКЦ повинна містити такі елементи:

1. Назва парафії або храму (каплиці, монастиря, навчального закладу) + населений пункт, область (або країна)
2. Координати
3. Підпорядкування (деканат або протопресвітерство; єпархія або екзархат)
4. Фотографії
5. Адреса
6. Контактний телефон
7. Контактна електронна адреса
8. Вебсайт (також сторінки у соцмережах)
9. Розклад богослужінь
10. Час сповіді
11. Час, коли храм відчинений
12. Коротка історія парафії і храму
13. Сучасне життя парафії (спільноти, події, заходи)
14. Якщо є — мощі святих, чудотворне джерело (каплиці), чудотворна ікона.

Якщо ви не знаходите своєї, або відомої вам парафії на карті УГКЦ, або чогось із перелічених пунктів щодо вашої церкви чи каплиці — прохаємо надсилати нам інформацію про неї.

Куди надсилати?

1. На електронну скриньку Карти [email protected]
2. Приватним повідомленням на сторінку Карти https://www.facebook.com/mapugcc/

 

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next