АКТУАЛЬНО

Надійшла чергова допомога від Тернопільсько-Зборівської архиєпархії поcтраждалим від повені Івано-Франківщини

Четвер, 02 липня 2020, 12:16
Відповідаючи на заклик Глави і Отця УГКЦ Блаженнішого Святослава про допомогу постраждалим від повені, благодійний фонд «Карітас-Тернопіль» із благословення архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка, спільно з управлінням Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ надав гуманітарну допомогу постраждалим від стихійного лиха в Тлумацькому районі Івано-Франківської області.

Директор фонду о. Андрій Марчук та працівники «Карітасу-Тернопіль» спільно із місцевими священниками доставили постраждалим від паводку в Коломийській єпархії УГКЦ гуманітарний вантаж питної води соціального підприємства «Агроком» та компанії «Євро Вода», одяг, засоби гігієни, йогурти «Молокія», різні продукти.

«Я інвалід III групи. Це лихо практично знищило все моє господарство, починаючи від будинку, закінчуючи садом та городом. Висловлюю щиру подяку владиці Василеві Семенюку та всім священникам. Ваша підтримка в цей скрутний час є для нас дуже важливою», - зазначила п. Марія, жителька села Плебанівка.

Долучилися до доброї справи економ Тернопільсько-Зборівської архиєпархії о. Володимир Фірман, провід Карітасу України, директор молокозаводу «Молокія» Віталій Ковальчук, Сергій Кічула і тернополяни, які пожертвували одяг і продукти харчування.

www.tze.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next