АКТУАЛЬНО

Напередодні Дня хворого у Тернополі відвідали хворих дітей

П'ятниця, 10 лютого 2017, 15:04
Напередодні Дня хворого, який припадає на 11 лютого, працівники «Карітас-Тернопіль» спільно з директором о. Андрієм Марчуком відвідали хворих дітей у Тернопільській обласній комунальній дитячій клінічній лікарні в інфекційному та неврологічному відділеннях.

Спільно з медичними працівниками всі помолилися за швидке одужання дітей. Директор о. Андрій поблагословив усіх присутніх. Дітям подарували образочки, м’які іграшки та кукурудзяні палички. До цієї акції долучилися діти проекту «Мобільна робота з молоддю». Вони власноруч випекли солодощі, котрі були роздані всім дітям, що перебували у відділеннях.

У цей день ми бажаємо всім, хто здійснює догляд за немічними і хворими, - сил і здоров’я, натхнення та бадьорості, а також гарного позитивного настрою! А всім хворим зичимо полегшення і одужання, енергії і самовладання, душевного тепла і підтримки!

Уперше День хворого відзначили 11 лютого 1993 року. Всесвітній день хворого є свідченням підтримки з боку суспільства всіх людей, здоров'я яких було порушено через різні недуги. Ініціював встановлення цього символічного свята Папа Римський Іван Павло II. Понтифік визначив метою цього дня – забезпечення кращого догляду за хворими в усіх куточках землі і надання допомоги немічним, які потребують полегшення своїх страждань. Цього дня в місті Люрд (Франція) люди спостерігали явлення Богоматері. Вона зцілила стражденних, після чого її почали називати рятівницею хворих.

БФ «Карітас-Тернопіль»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next