АКТУАЛЬНО

Напередодні Різдвяних свят у Вишгороді греко-католики здійснили візити доброти до місцевого соціального центру

Четвер, 06 січня 2022, 11:30
Напередодні Різдвяних свят парафіяни собору Вишгородської Богородиці разом зі священниками здійснили візити доброти та уваги до соціального центру та відвідали родини, що перебувають у скрутних обставинах життя.

Про це повідомляє пресслужба собору Вишгородської Богородиці УГКЦ: «Вже понад два роки в нашій парафії існує традиція, коли вірні на поминальні дні до храму приносять продукти, що можуть довго зберігатись. До такої ініціативи заохотив Блаженніший Святослав. Ці дари були розділені по пакетах, та були додані продукти і речі першої необхідності, котрі закупили Лицарі Колумба ради Апостола Андрія Превозваного, що діє при нашому Соборі.

До акції долучились пластуни, котрі до соціального центру привезли вифлеємський вогонь миру з колядою. Щиро дякуємо усім, хто в різний спосіб долучився до організації сьогоднішньої доброї справи», - йдеться в повідомленні парафії.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next