АКТУАЛЬНО

«Направити Боже світло у всі куточки нашого життя….» - владика Йосафат (Мощич)

П'ятниця, 29 серпня 2014, 13:45
До Івано-Франківська з’їхалася українська молодь з усього світу, щоб взяти участь у форумі української молоді діаспори «Франківськ-2014».

У форумі беруть участь понад 100 учасників із близько 30 країн світу: Румунiï, Бoлгарiï, Словенії, Рoсiï, Вiрменiï, Грузiï, Бiлoрусi, Литви, Естoнiï, Швецiï, Нiмеччини, Канади, Чехiï, Нідерландiв, Іспанiï, Казахстану, Киргизстану, Хoрватiï, Сербiï, Швейцарiï, Япoнiï та ін.

«Кожний із нас, бачачи Боже світло, повинен скеровувати його в усі куточки нашого життя, щоб воно освітлювало його. Свідчення Божої присутності в нашому житті є важливим елементом нашої сучасної молоді в Україні та діаспорі. Стараймося зберегти нашу віру і передати її наступним поколінням українців у всьому світі… » - наголосив владика Йосафат (Мощич) у привітальному слові до учасників з’їзду в Івано-Франківську.

Під час річних зборів СКУМО, які проходитимуть в Івано-Франківську 26-28 серпня, молодь працюватиме у форматі панельних дискусій на різні теми, зокрема: «Ключoва рoль мoлoдi у лобіюванні украïнських інтересів», «Єдиний украïнський iнфoрмацiйний прoстiр: реальна мoжливiсть чи мiф?», «Екoнoмiчний рoзвиток свiтoвoгo украïнства: шляхи та інструменти досягнення», «Збереження та рoзвитoк украïнськoï нацioнальнoï спадщини».

Ієрей Юрій Трухан, прес-секретар
Івано-Франківської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next