АКТУАЛЬНО

«Насамперед ми хочемо передати українському народу віру батьків, яку наш народ отримав у Володимировому хрещенні…», – сказав Блаженніший Святослав в інтерв’ю «5 каналу»

Неділя, 03 квітня 2011, 12:35
2 квітня Глава УГКЦ у Римі дав інтерв’ю для «5 каналу». Блаженніший Святослав розповів журналістам про сучасний стан Греко-Католицької Церкви в Україні та закордоном, представив головні завдання на майбутнє.
2 квітня Глава УГКЦ у Римі дав інтерв’ю для «5 каналу». Блаженніший Святослав розповів журналістам про сучасний стан Греко-Католицької Церкви в Україні та закордоном, представив головні завдання на майбутнє. На запитання, чим УГКЦ думає привабити людей в Україні та закордоном, Блаженніший Святослав відповів: «Передусім, ми думаємо не про те, чим ми будемо брати людей, а про те, що можемо їм давати. Вважаю, що люди підуть туди, де вони можуть отримати щось  цінне в духовному плані», – сказав Глава УГКЦ в інтерв’ю «5 каналу». 3 квітня, о 21.00, на «5 каналі» транслюватиметься репортаж про візит Блаженнішого Святослава до Рима, у якому буде показано це інтерв’ю.

Тарас Семенюк для Департаменту інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next