АКТУАЛЬНО

«Найбільше мене вразила доброта поляків та їхня відданість Церкві», – учасник Світового дня молоді під час прямого ефіру в Полтаві

Вівторок, 16 серпня 2016, 13:54
15 серпня в Полтаві у студії телерадіокомпанії «Лтава» відбувся прямий ефір програми «Ранок на Лтаві», під час якого обговорювали Світовий день молоді (СДМ) у Кракові – духовну подію глобального масштабу.

На початку ефіру Роман Повзик, полтавський учасник і паломник Світового дня молоді у Кракові, розповів про організацію та історію започаткування СДМ, охарактерезувавши зміст і цінність цієї духовної події в житті молодої людини.

Також під час прямого ефіру говорили про незабутні позитивні емоції від зустрічі з Папою Римським, про змістовні промови та звернення Папи Франциска до молодих людей з різних куточків світу, про гостинність, доброзичливість і привітність польської нації до української молоді.

«Найбільше мене вразила доброта поляків та їхня відданість Церкві, – наголосив Роман Повзик під час своєї розповіді, – яка об'єднала їх як націю та скерувала у правильному напрямі».

Також полтавський греко-католик розповів про відвідини Санктуарію Божого Милосердя в Легевніках, про польське містечко Вадовіце, місце народження святого папи Івана Павла ІІ та чудотворну ікону в Ченстохові.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО МОЖНА ТУТ: https://www.youtube.com/watch?v=32yIPMT8yGY

Прес-служба парафії Пресвятої Тройці

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next