АКТУАЛЬНО

Наймолодші парафіяни Дубна долучилися до акції «Посади дерево миру»

Середа, 09 травня 2018, 11:29
5 травня наймолодші парафіяни храму Вознесіння Господнього міста Дубна Луцького екзархату долучилися до Всеукраїнської екологічної акції «Посади дерево миру». Алею з кущів ялівцю висадили дітьми разом із батьками біля стацій Хресної дороги на прицерковній території.

Передувала заходу молитва і духовне слово референта Бюро з питань екології у Луцькому екзархаті о. Володимира Лещишина. «Посаджене деревце чи кущ – це наша християнська відповідь на війну і на те зло, яке її породжує. Перемагати зло добром вчить нас Ісус. А посадити дерево – це добре діло. Це вчинок, яким виявляємо нашу турботу про красу нашого довкілля, чистоту повітря і здоров’я людей», – зазначив у своєму слові о. Володимир.

Після молитви в храмі учасники активно взялись до висаджування кущів ялівцю. Кожна дитина мала змогу самостійно посадити кущ, чим зробила свій, хоч і маленький, внесок в оздоровлення української природи.

Настоятель храму о. Роман Бобесюк разом із парафіянами висловлює щиру подяку Бюро УГКЦ з питань екології за фінансову підтримку, завдяки якій закупили саджанці.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.lutsk-ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next