АКТУАЛЬНО

«Не бійтеся емоцій та показуйте своє обличчя світові», - відповідальний за соціальні медіа Світового дня молоді- 2016 на фестивалі УГКЦ «Вітер На-дії»

Вівторок, 28 липня 2015, 21:05
25 липня в рамках Відкритого університету, який відбувся на фестивалі «Вітер На-Дії», з ініціативи Комісії УГКЦ у справах молоді, доповідав Міхаїл Коза, відповідальний за соціальні медіа Світового дня молоді- 2016 у Кракові (Польща).

На його думку, попри те що соцмережа Facebook дуже популярна, і навіть уже дещо набридла, кожен повинен мати в ній профіль, щоб орієнтуватися у світових подіях. «Це щось подібне, як мати  вдома телевізор…» - додав він.

За його словами, саме емоції є рушіями  соціальних медіа. «Оскільки в наш час емоції співпрацюють з зором, то багато з них орієнтовані на відео та зображення», - вважає він.

«Маю велике щастя бути на цьому фестивалі молоді. Оскільки тут багато емоцій та енергії, які можна показувати в суспільних медіа. Не бійтеся емоцій та показуйте своє обличчя світові», - закликав доповідач.  

Департамент інформації УГКЦ

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next