АКТУАЛЬНО

Не забувати про Бога під час патріотичного вишколу закликав школярів івано-франківський священик

Четвер, 30 травня 2019, 11:42
В Івано-Франківську стартувала молодіжна науково-пізнавальна патріотична програма «Чорний ліс – 2019».Такий захід відбувається вже шістнадцятий рік поспіль у час відзначення Дня Героїв. Школярі вирушили до табору «Лімниця», де до кінця травня відбуватиметься вишкіл.

Цього року до участі в міському етапі програми зголосилися сім команд. Протягом тижня вони змагатимуться в стрільбі, орієнтуванні на місцевості, різних спортивних вправах, стройовій підготовці та навіть стрілецькій пісні й польовій кухні.

Команда-переможець представить Івано-Франківськ на обласному етапі «Чорного лісу».

Директор міського департаменту молодіжної політики та спорту Віталій Матешко зазначив, що дітям програма дуже подобається і щороку вони надсилають чимало відгуків про неї.

По-перше, молодь навчається працювати в команді й дуже здружується. По-друге, діти потрапляють у незвичні для себе умови дикої природи й отримують навички екстремального виживання.

«Програма вже традиційна для нашого міста і щороку зголошуються нові учасники. Я тішуся, що такий патріотичний вишкіл відбувається саме в рамках відзначення Дня Героїв. Що важливо, дітям цікавий цей захід і така тематика. Тому «Чорний ліс» однозначно матиме продовження», – підкреслив міський голова Руслан Марцінків.

Благословив учасників табору священник Молодіжної комісії Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ та сотрудник храму Зіслання Святого Духа о. Арсен Панчак, який звертаючись до присутніх, побажав під час своєї праці та відпочинку не забувати про Бога.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next