АКТУАЛЬНО

Невідомі викрали греко-католицького священика в Севастополі

Субота, 15 березня 2014, 14:30
Як щойно повідомив отець Любомир Яворський, заступник керівника Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових структур України, сьогодні невідомі озброєні люди безпосередньо з церкви парафії Успіння Пресвятої Богородиці м. Севастополя викрали і вивезли в невідомому напрямку отця Миколу Квича, пароха парафії.

Цю інформацію підтвердили парафіяни, які були на Богослужінні, та в телефонній розмові дружина о. Миколи.

Не один раз священики УГКЦ отримували впродовж березня 2014 року погрози, в усний чи письмовий спосіб, з вимогою покинути територію Криму. Але всі душпастирі вирішили не покидати своїх вірних, особливо в такий складний час.

Отець Микола, крім обов’язків пароха, виконує в Криму служіння головного військового капелана УГКЦ. «Це, – на думку о. Яворського, – могло стати причиною таких дій озброєної "самооборони Криму" щодо нього».

Місце перебування священика досі невідоме. На телефонні дзвінки він не відповідає.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next