АКТУАЛЬНО

«Нова Зоря» стає ще ближчою. В Івано-Франківську відкрили нову філію крамниці релігійної атрибутики

Середа, 06 жовтня 2021, 10:07
5 жовтня в Івано-Франківську врочисто відкрили нову філію архиєпархіальної крамниці «Нова Зоря». Новий магазин розпочав свою діяльність в приміщенні навчального корпусу Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ, що на вул. Софрона Мудрого, 22.

Нову крамницю релігійної атрибутики освятив та відкрив архиєпископ і митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин. Звертаючись до присутніх, Митрополит зазначив, що відкриття цього магазину перш за все зумовлене потребою самих священнослужителів. 

«Ми довго йшли до цього рішення, адже вже маємо один магазин в самому центрі міста. В той же час багато наших отців, які приїжджають із сільських парафій, часто не мають можливості потрапити в центр, а тому для їхньої зручності ми сьогодні відкриваємо ще одну нашу крамницю», – зазначив Владика.

Ікони та книги, речі літургійного вжитку, образки, хрести та вервиці, а також подарункові товари та багато іншого для духовної користі кожного – все це можна буде знайти в новій релігійній крамниці, адже асортимент товару налічує понад дві сотні різноманітних одиниць.

«Найголовніше, що тут є все і це все зібране в одному місці. Більше не потрібно бігати по різних крамницях, адже ми завозимо сюди тільки найкращий товар та завжди стараємося мати демократичні ціни», – пояснює о. Петро Ців’юк, адміністратор магазину.

Митрополит Володимир, після освячення крамниці «Нова зоря», також склав слова вдячності для всіх працівників Фінансового відділу, які за такий короткий термін зуміли повністю підготувати нове приміщення та наповнити його якісним товаром.

Нова крамниця релігійної атрибутики «Нова Зоря» працюватиме з понеділка по п‘ятницю з 9 по 18 годину (крім релігійних свят) за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Софрона Мудрого, 22. Також для зручності відвідувачів вже працює оновлений веб-сайт магазину - novazoria-shop.com.ua

Департамент інформації Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next