АКТУАЛЬНО

«Нове покоління для нової України»: в Україні стартує публічна фаза Кампанії розвитку Українського католицького університету

П'ятниця, 05 грудня 2014, 12:09
6 грудня 2014 року в Fairmont Grand Hotel (вул. Набережно-Хрещатицька, 1, м. Київ) відбудеться VII Благодійний вечір Українського католицького університету (УКУ), під час якого буде оголошено початок публічної фази Кампанії розвитку в Україні. Гасло кампанії - «Нове покоління для Нової України».

«УКУ є неприбутковим навчальним закладом, який працює за зразком західних університетів – на свою діяльність та навчання студентів залучає коштів від жертводавців. VII Благодійний вечір у Києві традиційно збере приятелів та однодумців університету, які своїми ідеями, працею, коштами підтримують розвиток якісної вищої освіти в Україні та навчання в УКУ», – розповідає проректор із комунікацій та розвитку Наталія Климовська.

Щороку формується Почесний комітет заходу, до якого входять провідні церковні діячі, політики, бізнесмени, митці. Цього року серед учасників комітету – Глава УГКЦ Блаженніший Святослав, Блаженніший Любомир, дружина Президента України Марина Порошенко, народний депутат Лілія Гриневич, моральний лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, посол Республіки Польща в Україні Генрик Літвін, колишній міністр культури України Євген Нищук, міс Україна-2013 Анна Заячківська.

Важливою частиною Благодійного бенкету є «Тихий аукціон 2014», на якому представлено роботи українських митців. До слова, на виручені кошти від продажу творів кримськотатарських митців Університет створить окрему стипендію для талановитих кримськотатарських студентів.

Спеціальними гостями VII Благодійного бенкету є: Джамала, Брія Блессінг, Ігор Грохоцький та Христина Соловій.

Під час коктейлю буде можливість поспілкуватися із гостями (18.30-19.30).

Акредитація ТБ та фотокореспондентів: Марія Чубата, тел.: 097 967 12 56  або електронною поштою [email protected]

Довідка:

У 2010 році УКУ ініціював першу фазу Кампанії розвитку університету з метою зібрати 65,5 мільйонів доларів США до кінця 2016-го року. Завдяки жертовності численних меценатів станом на листопад 2014 року було зібрано та освоєно 70 відсотків від остаточної суми. За ці кошти вже збудовано навчальні корпуси Українського католицького університету, колегіум, відкрито навчальні програми. Наприклад, із 2010 року Університет відкрив: магістерські програми з журналістики, медіа комунікацій та соціальної педагогіки,  бакалаврську програму з психології. У наступному навчальному році стартує магістерська програма з правознавства. Окрім того, збудовано Колегіум, у якому живуть студенти, багатофункційний академічний корпус, розпочато будівництво церкви святої Софії.

ucu.edu.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next