АКТУАЛЬНО

Нове українське видання про владу, політику та право Папи Венедикта XVI

Середа, 12 листопада 2014, 17:11
«Місце Бога у світі. Влада, політика, право» – така назва нового українського видання, яке пропонується увазі українського читача. Книжка видана за ініціативи Комісії УГКЦ «Справедливість і мир».

В основу книги лягли різноманітні промови, звернення, слова Папи-емерита Венедикта XVI в час його понтифікату.

Це видання пропонує багато цікавих та важливих принципів суспільно-політичної діяльності у світлі християнського суспільного вчення. Серед них, зокрема, іде мова про прагнення спільного блага в дусі служіння, розвиток справедливості й особлива увага до бідних та стражденних, принцип субсидіарності, сприяння діалогу й утвердження миру в контексті солідарності.

Головні розділи книги включають тематику сучасних викликів та можливостей у сфері політики, важливість соціальних принципів, фундаментальних етичних принципів для суспільно-політичної діяльності.

Книга стала одним із наслідків праці річного всеукраїнського проекту Комісії УГКЦ «Справедливість і мир» під назвою «Суспільні дні УГКЦ»: «Громадянська відповідальність як суспільна чеснота». Заплановані також подальші презентації цієї книги в різних регіонах України в рамках заходів Комісії УГКЦ «Справедливість і мир».

Інформаційна служба Комісії УГКЦ «Справедливість і мир»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next