АКТУАЛЬНО

Новим доктором в УГКЦ став протоієрей Андрій Іван Говера

Четвер, 02 березня 2017, 11:09
1 березня синкел у справах мирян Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ митрофорний протоієрей Андрій Іван Говера захистив докторську дисертацію на тему «Літургійне життя священиків та вірних УГКЦ в період підпілля (1946-1989 рр.)».

Захист проходив у Римі у Папському східному інституті. На захисті були брати протоієрея: Екзарх Луцький владика Йосафат (Говера) та Апостольський делегат для греко-католиків у Казахстані та Середній Азії митрофорний протоієрей Василь Говера. Також прибув канонік папської базиліки Санта Марія Маджоре владика Іриней (Білик) та президент Товариства "Свята Софія" для українців католиків та настоятель Собору Святої Софії у Римі о. Марко Ярослав Семеген. Приїхала делегація мирян Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ та студенти, які навчаються в папських університетах Рима.

Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь, Єпископ-помічник Теодор та працівник Курії Митрополії щиро вітають отця доктора Андрія Івана із успішним захистом докторської роботи.

Прес-служба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next