АКТУАЛЬНО

Новим настоятелем салезіан став о. Кароль Манік

Четвер, 16 жовтня 2014, 14:17
14 жовтня 2014 року в парафії Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ, що у Львові, відбулися урочистості з нагоди святкування храмового празника. Розпочалося святкування Архиєрейською Божественною Літургією, яку очолив владика Йосиф (Мілян), Єпископ-помічник Київської архиєпархії УГКЦ.

Після завершення Богослужіння від імені владики Ігоря (Возьняка), Архиєпископа і Митрополита Львівського УГКЦ, о. Оноріно Пістеллато було вручено нагрудний хрест із прикрасами на знак поваги і відзначення його служіння. Свої вітання висловив священику і мер Львова Андрій Садовий, подякувавши за працю для громади міста.

Вітання отримав також і новий настоятель для української салезіанської провінції о. Кароль Манік, котрий вже декілька днів перебуває у Львові і офіційно перебирає на себе обов'язки настоятеля.

Не менш важливим гостем на святкуванні був генеральний настоятель монашого згромадження салезіан о. Анхель Фернандес Артіме. Цього дня о. Анхель відвідав Молодіжний навчальний центр, заохотивши студентів до навчання і набуття професійних здібностей. По обіді  він відвідав спільноту салезіан у м. Винники, де відбулася спільна молитва з молоддю.

У середу, 15 жовтня, головний настоятель салезіан відслужив Літургію в сестер салезіанок та зустрівся із співбратами східного і латинського обряду, які працюють в Україні.

 

 

Прес-служба отців салезіан

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next