АКТУАЛЬНО

«Новина» з нібито коментарем Блаженнішого Любомира електронного декларування неправдива!

П'ятниця, 04 листопада 2016, 18:18
Упродовж декількох останніх днів у мережі на різних сумнівних інтернет-ресурсах поширюється неправдива інформація з нібито коментарем Блаженнішого Любомира щодо останніх новин, пов’язаних з електронним декларуванням. Активно цю «новину» поширюють у соціальних мережах.

Раніше це виглядало як звичайна помилка, адже до тексту, в якому ніде не було згадано про Блаженнішого Любомира, просто причепили його фотографію. Ми адресно відреагували на цю маніпуляцію і публікацію було видалено.

Проте тепер уже поширюється та сама «новина» з чіткою вказівкою на авторство Блаженнішого Любомира.

Тим, хто це вже побачив, і тим, хто ще цього не бачив, офіційно заявляємо: ЦЕ БРЕХНЯ!!! Блаженніший Любомир нічого і нікому не коментував з приводу декларацій. Це свідома маніпуляція і випробовування нових методів інформаційної війни проти України!

Закликаємо всіх не ставати знаряддям для маніпуляцій. Не поширюйте без критичного аналізу джерела інформації неправдиві, фейкові тексти. Будьмо відповідальними за кожний «лайк», який ми ставимо.

Брехні – бій!

о. Ігор Яців,
керівник Департаменту інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next