АКТУАЛЬНО

Новий настоятель у Місійному згромадженні святого апостола Андрія

Четвер, 21 листопада 2013, 11:05
15-20 листопада 2013 року в Місійному згромадженні святого апостола Андрія відбулася генеральна капітула, під час якої обрано генерального настоятеля Згромадження - о. Тихона Кривецького. Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський Володимир (Війтишин) своїм Декретом затвердив преподобного отця Тихона на цей уряд терміном на чотири роки та уділив новообраному настоятелю своє архиєрейське благословення.

18 листопада вся чернеча спільнота зібралася в каплиці генерального дому  Згромадження в м. Івано-Франківську на вул. Селянській,6, де о. Йосафат Мощич (попередній генеральний настоятель) зачитав Декрет про затвердження нового генерального настоятеля та передав отцю Тихону настоятельський хрест. Уся спільнота привітала новообраного.

Місійне згромадження святого апостола Андрія було засноване єпархіальним єпископом Софроном (Дмитерком) 30 листопада 1997 року Божого. Засновником і першим генеральним настоятелам цього Згромадження єпархіального права був о. Іриней Маріуш Міхалік.

Повідомив Юрій Прилепський

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next