АКТУАЛЬНО

Новий навчальний рік у Католицькій школі-гімназії святого Василія Великого

П'ятниця, 01 вересня 2017, 18:45
У перший день осені розпочинається навчання в усіх школах України. Не є винятком і Католицька школа святого Василія Великого, яка цього року отримала статус гімназії. Для більше як двохсот учнів цього навчального закладу сьогодні пролунав перший дзвоник.

Привітати  учнів та вчителів Католицької школи-гімназії з початком навчального року завітав Єпископ-помічник Івано-Франківський Йосафат (Мощич).

Розпочалися урочистості з нагоди свята Архиєрейською Божественною Літургією, на якій із владикою співслужили о. Амброзій Козак, ЧСВВ, та о. Роман Кузмінський. Священнослужителі спільно з усіма присутніми просили в Бога ласк для успішного старту в навчальному році.

«Коли приходите до школи, не розсіюйтеся пустими і непотрібними справами, бо диявол прийде і знайде вас неуважними та вкраде знання ще перед тим, як воно зросте у вашому серці», – зазначив владика Йосафат, проводячи паралель із притчею про сіяча.

По завершенню Літургії відбулася святкова лінійка, на якій всі радо вітали найменших школярів, котрі вперше переступили шкільний поріг, а також випускників Католицької школи-гімназії.

Прес-служба Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next