АКТУАЛЬНО

Новий номер журналу «Наш Собор» доступний онлайн

Вівторок, 24 березня 2020, 11:08
«Друзі! Ми розуміємо, що вам зараз дуже непросто перебувати на карантині. Але цей час можна провести дуже корисно. Для цього всім вам відкриваємо доступ до безкоштовної онлайн-версії журналу «Наш Собор». Приємного Вам читання!» - про це йдеться в повідомленні редакції друкованого видання Києво-Галицької митрополії УГКЦ.

«Сьогодні ми стаємо ближчі до кожного з вас та значно доступніші. З кожним випуском ми удосконалюємося, щоб бути цікавими, корисними як у духовному, так і у фізичному здоров'ї. Вдячні, що обираєте церковні ЗМІ», - ідеться в повідомленні.

Цей номер присвячений темі ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ в різних аспектах нашого життя, діяльності та служіння собі та ближньому. Піст як відповідальна дорога, що складається з малих кроків. Актуальні події в Києво-Галицькій митрополії УГКЦ та багато інших матеріалів для дорослих та дітей. Приємного вам читання.

Будемо вдячні за вашу підтримку видання. Здоров'я всім та миру.

Наше видання можете підтримати скориставшись картковим рахунком:

Рахунок в UAH:

UA563802690000026000060257238
БО ВСЕУКРАIНСЬКА БЛАГОДIЙНА ОРГАНIЗАЦIЯ ВСЕУКРАIНСЬКИЙ ФОНД СПРИЯННЯ РОЗВИТКУ ДУХОВНОСТІ
ЄДРПОУ: 37044719
Назва банку: СТОЛИЧНА ФIЛIЯ АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next