АКТУАЛЬНО

Новий номер журналу «Скинія» присвячений невизначеності, довірі та провидінню

П'ятниця, 20 листопада 2020, 12:50
Цей рік видався настільки непередбачуваним і приніс із собою стільки викликів і змін, що наша редакція також не могла залишитися осторонь. За останні місяці ми вирішили довіритися Богу і сильно ризикнути. Розширили штат, відкрилися на нову діяльність (підписка на імейл-розсилку розважань англійською мовою на додаток до вже існуючих підписок українською в телеграмі та вайбері; деякі нові продукти в аудіо- та відеоформаті, над якими ми розпочали працю; підвищення власних компетенцій та кваліфікації). Ми не в силах передбачити, чим це все закінчиться. Але якщо запитати, чи ми спокійні, то відповідь буде однозначною – так!

А як може бути інакше, якщо є Бог, який у своїй любові та милосерді чуває над нами? Боже Провидіння створило цей світ та щодня підтримує його в існуванні, тож порадить собі і з вірусом, і з невизначеністю. Що таке оте Провидіння та як нам жити в ситуації тотальної невизначеності? Якщо Бог керує всім, то де простір для нашої вільної волі?

На ці та багато інших питань шукатимемо відповіді разом з колишнім Генеральним Настоятелем Згромадження Отців Оріоністів о. Флавіо Пелозо СБП, психологом Мар’яною Миколайчук, богословом о. Петром Балогом ОП, Отцями Церкви та її нинішніми Предстоятелями.

Довірмося Божому Провидінню! Приємного читання!

Також нагадуємо, що в номері Ви знайдете:

щоденні біблійні роздуми за літургійним календарем УГКЦ;
– слова святих та Отців Церкви, рецензію на фільм та багато іншого…

Замовити журнал Ви можете:

·       на сайті https://skynia.org/
·       написавши повідомлення  на нашу сторінку в Фейсбуці https://www.facebook.com/skynia.ua/
·       написавши на нашу скриньку [email protected]
·       або телефонуйте на номер редакції +38 067 904 27 40

Підписуйтесь на розсилку щоденних роздумів над Словом Божим від Скинії у Вайбер bit.ly/2LXxbDC  і Телеграм t.me/skynia_biblia!

Департамент інформації УГКЦ
за повідомленням редакції журналу «Скинія»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next