АКТУАЛЬНО

Новий веб-ресурс УГКЦ - сайт з церковного права

Середа, 09 вересня 2015, 11:50
Цього року в житті Католицької Церкви минає 25 років з дня проголошення церковного законодавства, яке регулює життя і діяльність Східних Католицьких Церков.

Українська Греко-Католицька Церква, яка є однією з найбільших східних католицьких Церков, з цієї нагоди провела низку подій, присвячених цьому ювілею (напр. проголошення Канонів партикулярного права УГКЦ, семінари і наукові конференції).

Натомість сьогодні через Канонічний відділі Патріаршої курії УГКЦ, який є департаментом, відповідальним за підготовку, перевірку проектів законодавчих чи адміністративних актів церковної ієрархії УГКЦ та іншої діяльності у сфері церковних норм, пропонує інтернет-ресурс присвячений канонічному (церковному) законодавству.

Інтернет-сторінка ставить перед собою декілька основних завдань, зокрема представляти події із церковного права, які відбулися в загальному в житті Католицької Церкви і в житті УГКЦ. Опублікування повідомлень про заплановані наукові конференції та семінари з канонічного права, а також розміщення виголошених на них доповідей. Інтернет-ресурс хоче також стати для користувачів допомогою у вивченні церковного законодавства УГКЦ у вигляді окремих статутів, декретів, рішень і законів. 

Прес-служба Канонічного відділу

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next