АКТУАЛЬНО

Новомучеників УГКЦ вшановували на парафії Блаженного мученика Миколая Чарнецького у Львові

Четвер, 28 червня 2018, 13:22
27 червня 2018 року пам’ять блаженного священномученика Миколая Чарнецького й інших новомучеників УГКЦ вшановували на парафії Блаженного мученика Миколая Чарнецького у Львові.

З нагоди празника владика Володимир (Груца), Єпископ-помічник Львівської архиєпархії, очолив Архиєрейську Божественну Літургію. У пастирському слові він зауважив: «Сьогодні нам потрібні святі – святі лікарі, святі вчителі, святі урядовці. І серед нас такі є, хоч і самі, можливо, навіть не знають, що вони святі, але своїм щоденним життям підтверджують і відстоюють свою віру».

Після Літургії відбулося освячення води та процесійний обхід довкола храму. По закінченні моління отці Чину Найсвятішого Ізбавителя (редемптористи), які опікуються парафією Блаженного священномученика Миколая Чарнецького, пригостили всіх парафіян і гостей свята смачним морозивом.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next