АКТУАЛЬНО

Новороздільські політехніки конфронтувалися з поняттям «екологічний гріх»

Середа, 12 лютого 2014, 16:45
11 лютого 2014 року в приміщенні Новороздільського політехнічного коледжу відбулася зустріч о. Олега Кобеля, єпархіального референта Бюро з питань екології УГКЦ у Стрийській єпархії, зі студентами коледжу, серед яких було чимало тих, що навчаються на спеціальності «Прикладна екологія». Темою зустрічі було розуміння «екологічного гріха» і роль Церкви в подоланні екологічної кризи. Співорганізатором зустрічі виступили члени організації УМХ м. Новий Розділ і безпосередньо їхній духівник о. Ростислав Височан.

Годинна лекція супроводжувалася слайд-шоу на екологічну тематику і виявила велике зацікавлення тими ініціативами, що їх висуває Католицька Церква у справі збереження довкілля і поширення екологічних знань.

Кожен з присутніх отримав буклети Екобюро з календарем на 2014 рік і екологічними порадами. А найактивніші зі студентів, що задавали запитання, отримати перекидний «Екологічний календар на 2014 рік».

Після лекції о. Олег Кобель зустрівся із викладачами коледжу на факультеті «Прикладна екологія», де було запропоновано розширити співпрацю Бюро екології УГКЦ з навчальними закладами м. Новий Розділ і залучити студентів до цілої низки заходів, які в 2014 році ініціює Бюро. Така ж співпраця була запропонована і членам ГО "УМХ м. Новий Розділ".

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next