АКТУАЛЬНО

Новоутворена Ольштинсько-Гданська єпархія презентує офіційний сайт

Середа, 09 грудня 2020, 13:34
Незважаючи на відносно недавнє створення Ольштинсько-Гданської єпархії, 25 листопада 2020 року, вона вже презентує офіційний сайт.

На єпархіальній сторінці Ольштинсько-Гданської єпархії можна буде дізнатися про актуальний стан розвитку єпархії та новини із життя єпархії та правлячого архиєрея. Оскільки служіння уряду тепер здійснює апостольський адміністратор архиєпископ і митрополит Перемшльсько-Варшавський Євген Попович, сайт інформує про його життя і діяльність, а також подає життєпис єпископа-номінанта.

Окремо варто відзначити детальний список із контактами всіх парафіяльних спільнот єпархії та духовенства.

Також на офіційній єпархіальній сторінці можна ознайомитися із історією греко-католиків на території Вармії та Мазурії, переглянути трансляції із катедрального собору Покрову Пресвятої Богородиці у м. Ольштин (Вармінсько-Мазурське воєводство, Польща) та дізнатися, хто такі греко-католики.

Офіційний сайт Ольштинсько-Гданської єпархії можна знайти за посиланням: http://cerkiew.eu/

Пресслужба Секретаріату Синоду Єпископів УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next