АКТУАЛЬНО

Обласна дитяча лікарня отримала допомогу від Івано-Франківського архиєпархіального управління

П'ятниця, 19 листопада 2021, 11:11
17 листопада в межах роботи Архиєпархіального координаційного антикризового центру о. Тараса Вілюри архиєпархіальне управління надало допомогу Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні (вул. Коновальця) у вигляді засобів індивідуального захисту для лікарів та медичного персоналу.

З благословення архиєпископа і митрополита Івано-Франківського Володимира Війтишина представник архиєпархіального управління передав 225 медичних халатів та дитячі підгузки на прохання ОДКЛ для потреб працівників відділень, де лікують хворих на коронавірус дітей.

У рамках візиту до лікарні, відбулася зустріч священнослужителя Івано-Франківської архиєпархії о. Тараса Вілюри з головним лікарем ОДКЛ Тарасом Мельником та заступницею медичного директора Наталією Митник.

Відтак керівник лікарні розповів про основні напрямки діяльності та представив найбільші потреби медичного закладу на сьогодні. Спільно з Уляною Сташко, членкинею опікунської ради ОДКЛ та наглядової ради Благодійного фонду «Фундація доброчинців», обговорили майбутні кроки допомоги.

«Сьогодні лікарня посилено проводить лікування дітей з діагнозом Covid-19. Ми стараємося впоратися з усіма викликами і врятувати всіх дітей, які потребують допомоги. Проте лікарня завжди буде рада будь-якій допомозі», – наголосив пан Тарас Мельник.

Нагадаємо, що від початку пандемії коронавірусу Івано-Франківська архиєпархія здійснила численні акти допомоги, подарувавши франківським лікарням два апарати ШВЛ та постачаючи засоби захисту.

Департамент інформації Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next