АКТУАЛЬНО

Облечини в Згромадженні сестер служебниць Непорочної Діви Марії

Понеділок, 02 вересня 2013, 11:48
1 вересня 2013 року в м. Червонограді, у монастирі сестер служебниць Непорочної Діви Марії, відбулися облечини п’ятьох сестер: Віри Герман, Тимотеї Витрикус, Олесі Перетятко, Анни Шаблі та Юстини Іванчук. Святу Літургію та обряд облечин очолив о. Ігнатій Москалюк, ЧСВВ.

Під час проповіді о. Ігнатій побажав сестрам «цінувати час новіціяту, який є основою монашого життя». «Це час початкової формації, який більше ніколи не повториться, тому варто цінувати кожну хвилину. З довірою ідіть дорогою за Христом, не знеохочуйтеся труднощами, але вчіться з кожного прикладу», − зазначив о. Ігнатій і при цьому заохотив сестер не тільки думати про чернечі обіти, але вже відтепер жити ними.

Провінційна настоятелька с. Боніфатія Дяків, вітаючи сестер від імені всієї служебницької спільноти, побажала новичкам завжди пам’ятати про цей особливий день, «коли Господь, який перший полюбив і покликав, дарував вам нове ім`я, що є символом нового життя, та чернечий одяг, що означає нашу приналежність до Христа та є свідченням про Нього для інших».

Після Святої Літургії сестри радо вітали нових членів спільноти.

 

Сестри служебниці  

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next