АКТУАЛЬНО

Очільник Ради єпископських конференцій Європи привітав Блаженнішого Святослава з ювілеєм інтронізації

П'ятниця, 26 березня 2021, 17:27
Кардинал Анджело Баняско, Президент Ради єпископських конференцій Європи, привітав Блаженнішого Святослава з 10-річчя Патріаршого служіння.

У вітальному листі очільник європейського єпископату подякував Главі УГКЦ за «служіння вірним вашої Церкви у цілому світі та католицькій Церкві у Європі».

Кардинал Баняско зазначив, що покликання Блаженнішого Святослава «формувалося у краї, де жорстоко панувала атеїстична диктатура», і сьогодні як Глава УГКЦ «ви з великою вірністю здійснюєте свою місію пастиря, впевнено і мудро провадячи вам повірених людей».

Президент Ради єпископських конференцій Європи також висловив Главі УГКЦ близькість та молитовну підтримку «у цей особливий час, коли ваша країна страждає від війни та внаслідок пандемії».

«Випрошую у Господа для вас благодаті Святого Духа, щоб ваше служіння було плідним благодатними дарами. Поручаю вас, ваші прагнення та служіння Господеві через заступництво Пресвятої Богородиці».

Секретаріат Глави УГКЦ в Римі


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next