АКТУАЛЬНО

Очільнику Мінекології представлено екослужіння УГКЦ

Четвер, 21 липня 2016, 19:28
У середу, 20 липня, у Києві відбулася зустріч міністра екології та природних ресурсів України п. Остапа Семерака та керівника Бюро УГКЦ з питань екології д-ра Володимира Шеремети.

Очільнику Мінекології України було представлено служіння Української Греко-Католицької Церкви для збереження створеного Богом світу і примноження природної спадщини, що є одним із аспектів місії Церкви в сучасному світі. Зокрема, було презентовано діяльність Між'єпархіальної екологічної мережі, видавничу діяльність та різноманітні духовні, освітньо-виховні та практичні ініціативи екологічного спрямування.

На завершення сторони висловили сподівання на плідну співпрацю у сфері екологічної освіти та виховання для збереження спільного дому й цілісного та сталого розвитку.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next