АКТУАЛЬНО

Одеська молодь колядувала в Апостольського нунція

Понеділок, 23 січня 2017, 14:08
21 січня парафіяльний молодіжний вертеп парафії Святого Апостола Андрія Первозванного м. Одеса з благословення владики Михайла (Бубнія), Екзарха Одеського, приніс різдвяну радість до Апостольської нунціатури в Києві.

На запрошення Папського нунція Архиєпископа Клаудіо Гуджеротті, передане через о. Олександра Смеречинського, вертеп вирушив до Києва з колядою.

П’ять із половиною годин у дорозі нас не втомили, а навпаки, надихали на особливу зустріч, адже ми їдемо до самого посла Папи Франциска в Україні. Під час виступу нам допомагав перекладач нунція, щоб краще зрозуміти суть сценарію. Виступ вдався: найбільше вразило Папського нунція це "живий Ісус" на руках Марії, чого, як сказав владика Клаудіо, він не бачив досі у постановці вертепу.  Представник Ватикану особисто дякував кожному учаснику за участь.

Після виступу учасники вертепу пообідали із Апостольським нунцієм і отримали благословення на плідну працю в проголошенні Доброї Новини на південних теренах України.

Повідомила Олена Снігур

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next