АКТУАЛЬНО

Офіцери ЗСУ в День захисника України молилися в Гарнізонному храмі Львова зі своїми іноземними колегами

Вівторок, 15 жовтня 2019, 11:42
14 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці – матері, наставниці та покровительки захисників України, у львівському гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла.

Архиєрейську Божественну Літургію очолив єпископ-помічник Львівської архиєпархії Володимир Груца у співслужінні з військовими капеланами Львівської архиєпархії – о. Тарасом Михальчуком, о. Андрієм Хомишиним, о. Володимиром Адамчуком та ректором Українського католицького університету о. д-ром Богданом Прахом.

У спільній молитві також взяли участь офіцери Збройних сил України, США, Канади, Великої Британії, Данії, Швеції, Литви та Польщі, курсанти Національної академії сухопутних військ, ліцеїсти Ліцею імені Герої Крут та прихожани. У своєму вітальному слові преосвященний владика Володимир привітав з Днем захисника України всіх військовослужбовців і подякував їм за службу. По завершенню Літургії капелани освятили новий прапор ліцею імені Героїв Крут.

«Нині пам'ята'мо про захисників України, дякуємо і згадаймо у молитвах тих Героїв, які віддали свої життя за волю, незалежність, суверенітет та цілісність України – Січових cтрільців, Героїв УГА, УПА, АТО та ООС», – закликають військові капелани Львівської архиєпархії.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next