АКТУАЛЬНО

Оголошено результати фотоконкурсу «Різдвяне дерево крізь об’єктив віри» 2018-2019

Середа, 06 лютого 2019, 12:53
Бюро УГКЦ з питань екології визначилося з переможцями фотоконкурсу «Різдвяне дерево крізь об’єктив віри».

Фотоконкурс «Різдвяне дерево крізь об’єктив віри» проводиться задля того, щоб допомогти християнам більш правдиво подивитися на Різдво як на свято радості, в якому бере участь ціле Боже створіння, включно з природою. Цей конкурс покликаний сприяти популяризації в українському суспільстві Різдвяних свят без шкоди для довкілля.

Не рубаючи ялинку для нетривалого задоволення, а встановлюючи справді живу красуню, а ще прикрашаючи її власноруч виготовленими прикрасами, ми вносимо часточку серця не тільки у відчуття більшої святковості для себе, а й для всього створіння.

Надіслані роботи потішили команду Екобюро та членів журі своєю екологічністю та креативністю. Тішить, що з кожним роком бачимо все більше людей, які намагаються святкувати Різдво Христове у гармонії з усім створінням, прикрашаючи у своїх домівках та храмах чи біля них справді живі ялинки.

З радістю хочемо привітати переможців, якими стали:

1-ше місце: Людмила Кузишин «Ялинка-смаколинка»
2-ге місце: Андрій Воробчак «Ялинка з ангелятками»
3-тє місце: Надія Гаєва «Пряникове Різдвяне деревце»

За оригінальний творчий підхід до висвітлення теми цінним екоподарунком від Екобюро УГКЦ нагороджується Катерина Доротенко з роботою «Різдвяне чудо», а за високу художню майстерність фотографії – Інна Чемериченко з роботою «Красуня».

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next