АКТУАЛЬНО

Оголошено результати фотоконкурсу «Різдвяне дерево крізь об’єктив віри» 2020-2021

Понеділок, 08 лютого 2021, 15:41
Швидко промайнули різдвяно-новорічні свята. Майже не відчувши морозів, люди починають вже готуватися до весни, звикаючи писати при нагоді вже не 2020-й, а 2021-й. Багато хто вже попрощався із символом свят – зеленою красунею-ялинкою.

І не можна не звернути уваги на той радісний момент, що багато ялинок тепер не потрапить на смітник, оскільки люди з кожним роком стають більш свідомими і купують ялинку на свята не зрубану, а в горщиках.

Про це свідчить ініціатива Екобюро минулих років, коли люди мали змогу позичити собі ялинку в горщику на свята, і таких запитів було немало, а також конкурсанти, які надсилали свої роботи з цілої України на щорічний фотоконкурс «Різдвяне дерево крізь об’єктив віри», який має за мету плекання відповідальності за навколишній світ та культуру святкування Різдва без знищення живої природи та покликаний допомогти побачити в живій природі – Боже створіння, передає Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології.

Живі ялинки в горщику чи просто на власному подвір’ї, а, навіть, недалеко по сусідству чи у парку, прикрашені паперовими, дерев’яними, солом’яними іграшками та різноманітними смаколиками, якими можуть поласувати пташки, від учасників цьогорічного конкурсу є чудовим свідченням зародження нової культури відповідальності за навколишній світ і все Боже створіння – природу.

Бюро УГКЦ з питань екології щиро вітає переможців, якими стали:

1 місце: Ольшевська Мирослава "Різдвяний Львів"

2 місце: Луцишин Юлія "Жива ялинка – жива віра – живий Христос"

3 місце: Неїжмак Мартуся "Ялинка-годівничка"

www.ecoburougcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next