АКТУАЛЬНО

Оголошено заочний міжнародний конкурс «Енергозберігаючі традиції народів України та Молдови»

Понеділок, 05 жовтня 2015, 11:56
Громадська організація «Екологічний клуб «Еремурус» за підтримки Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, Бюро УГКЦ з питань екології, РДЮЦ «Gutta club» (Республіка Молдова), Науково-технічного центр «Псіхєя», ГС «Муніципальна енергія», редакції журналу «Світ виховання», Асоціації "Енергоефективні міста України", Науково-дослідного інституту українознавства з метою поширення ідей сталого розвитку з опорою на краєзнавчі звичаї і традиції народів, що населяли терени України та Молдови, оголошує Заочний міжнародний конкурс «Енергозберігаючі традиції народів України та Молдови».

До участі в конкурсі запрошуються учні 7-11(12) класіввихованці професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів віком до 18 років включно, а також педагогічні працівники загальноосвітніх, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів.

Учні-переможці конкурсу нагороджуються дипломами та призами. Вчителі, чиї учні перемогли у конкурсі, одержують спеціальні дипломи.

Роботи вчителів-переможців будуть схвалені до друку у відповідних фахових журналах видавництва «Шкільний світ», «Основа» та інших.

Останній термін подачі матеріалів на Конкурс – 25 грудня.

Матеріали надсилати в електронному вигляді на адреси:

[email protected] (Україна) та [email protected] (Молдова)

Підсумки конкурсу будуть висвітлені в засобах масової інформації, соціальних мережах та в Інтернеті на відповідних сторінках клубу та його партнерів.

Деталі за посиланням http://www.ecoburougcc.org.ua/ekolohichni-novyny/2116-zaochnij-mizhnarodnij-konkurs-energozberigajuchi-traditsiyi-narodiv-ukrayini-ta-moldovi.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next