АКТУАЛЬНО

Онлайн-курс “Основи християнської віри і життя” проведуть у Патріаршій катехитичній комісії

Понеділок, 26 жовтня 2020, 12:10
Щовівторка впродовж 30 тижнів запрошуємо спільно вивчати головні принципи духовного та морального життя християнина на онлайн-курсі «Наше життя».

Цей цикл лекцій є частиною курсу «Основи християнської віри і життя», який розроблений на основі Святого Письма та Катехизму УГКЦ «Христос – наша Пасха». Цілісно курс складається з чотирьох частин: «Наша віра», «Наша молитва», «Наше життя» та «Святе Письмо».

Розпочинаємо 27 жовтня, у вівторок, в 11.00.

  • Чому присвячений цикл «Наше життя», який зараз розпочинаємо вивчати?

«Наше життя» – це синтетичний виклад третьої частини Катехизму УГКЦ «Христос – наша Пасха», яка називається «Життя Церкви». На цьому курсі авторитетні особи Церкви розглядатимуть питання духовного та морального життя християнина, відносини з Богом та ближніми, християнські принципи життя та співпраці у Церкві, подружжі (та біоетичні питання навколо нього), державі та навколишньому середовищі.

  • Для кого підготовлений цей курс?

Для усіх, хто хоче глибше пізнати і зрозуміти правди християнської віри, щоб, практикуючи їх у житті й молитві, бути учнем Христа, уподібнюватися до Нього, іти за Ним до святості й перебувати з Ним у Божому Царстві.

  • Тривалість курсу:

Кожен цикл курсу – це 30 динамічних та цікавих відеолекцій тривалістю 5–7 хв.

  • Організаційні запитання до курсу:

Розпочинаючи з 27 жовтня, щовівторка, в 11.00 на ютуб-каналі Патріаршої катехитичної комісії публікуватимемо наступні відеолекції курсу.

Курс відкритий для всіх охочих. Безкоштовний.

З усіма відеолекціями можна буде ознайомлюватися і надалі на ютуб-каналі Патріаршої катехитичної комісії та на платформі відкритих курсів УКУ.

Свої думки та питання для обговорення можна залишати в коментарях під матеріалами. Але звертаємо увагу, що отримати на них відповідь від спікерів можна буде лише протягом трьох тижнів від дати публікації відео.

Додаткові можливості для тих, хто хоче краще ознайомитися з темами курсу!

Оскільки відеолекції є коротким синтетичним викладом теми, окрім відео, на платформі відкритих курсів УКУ ми підготували для Вас додаткові матеріали з кожної теми курсу та тестові завдання для закріплення та перевірки знань. Щоб скористатися ними, потрібно тільки зареєструватися.

ct.ugcc.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next