АКТУАЛЬНО

Оновлена програма: на Форум сім’ї у Львові запрошують приходити разом з дітьми

П'ятниця, 07 вересня 2018, 18:48
Перший Львівський обласний форум «Українська сім'я: виклики і завдання» об’єднає представників влади та місцевого самоврядування, громадських та релігійних організацій задля популяризації сімейних цінностей і утвердження інституту сім`ї.

Уже через тиждень, 13 вересня, у Львівському національному університеті імені Івана Франка зберуться науковці, освітяни, соціальні працівники, психологи, журналісти, просімейні активісти та волонтери задля пошуку ідей та пропозицій щодо формування національної сімейної політики.

Основна програма заходу складається з двох частин: у першій - доповіді провідних спеціалістів, а в другій – шість тематичних секцій. 

Основні теми панельних дискусій: «Сімейна політика: формування та методи реалізації», «Потенціал релігійних спільнот: роль і практичні завдання у захисті та розвитку інституту сім`ї», «Гендерна ідеологія: міфи та реальність», «Реалізація жіночого лідерства в контексті розвитку інституту сім`ї», «Сексуальна освіта в школах: виклики та загрози», «Сучасна сім`я: від партнерства до конкуренції».

Ви дізнаєтеся, які законодавчі ініціативи стосовно сімейної політики можна пропонувати на регіональному рівні, які виклики та завдання стоять перед сучасною молоддю, як можна бути успішному і в кар'єрі, і в сім'ї, як формується партнерство у шлюбі і які виклики та загрози несе сексуальна освіта в школах.

Учасники обговорюватимуть потенціал релігійних організацій у розбудові інституту сім’ї, розглянуть досвід громадських організацій підтримки сімей в умовах військового конфлікту, зокрема, сімей переселенців зі Сходу та Криму та інше.

Також під час Форуму у парку Франка діятиме відпочинкова зона для дітей, де разом із аніматорами вони зможуть цікаво та весело провести час. Професіонали із десятирічним досвідом — Мрійники - літній дитячий та молодіжний табір - Новояворівськ, Яремче та РУДА ПАНДА - студія дитячої творчості проведуть для ваших дітлахів майстер-класи, бульбашкові шоу та ще багато цікавого!

На завершення Форуму можна буде відпочити у дружній атмосфері під час перегляду вечірнього фільму під відкритим небом -  «Товариство мертвих поетів» разом з «Кіноклубом Oleh Yaskiv».

Нагадаємо, захід ініціювала громадська організація «Платформа розвитку стосунків» за підтримки департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації та організовується у співпраці з Українським католицьким університетом, Комісією УГКЦ у справах родини, Львівською архідієцезією Римо-католицької Церкви, представниками протестантських, мусульманських та єврейських спільнот, міських та обласних громадських організацій.

Реєстрація для участі за посиланням.

Подія у Facebook

Координатор форуму – Ольга Матвійчук.

Контактний тел.: 067 77 62 930, e-mail: [email protected].


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next