АКТУАЛЬНО

Ораторія «Великого бажайте...» звучатиме в рамках фестивалю «Кропивницький-2018»

Понеділок, 27 серпня 2018, 14:15
У Кропивницькому цього року вдруге відбудеться Національний мистецький фестиваль «Кропивницький-2018», який триватиме з 29 серпня по 2 вересня 2018 року.

У четвер, 30 серпня, у рамках фестивалю відбудеться виконання ораторії Ігоря Щербакова «Великого бажайте...» для читця, баса, мішаного хору та симфонічного оркестру на тексті «Заповіту» патріарха Йосифа Сліпого та канонічні тексти. Автор лібрето Михайло Перун.

Виконають ораторію Ансамбль класичної музики імені Бориса Лятошинського Національного будинку органної та камерної музики України.  Соліст – Олександр Бойко (бас). Читець – Андрій Бурлуцький. Диригент – Богдан Пліш.

Ораторія «Великого бажайте...» побачила світ завдяки зусиллям Релігійного товариства «Свята Софія» (Рим), Фундації «Андрей» (Львів) та ПП «Лео-кераміка».

Захід відбудеться в Меморіальному комплексі «Фортечні вали» в м. Кропивницькому.

Початок о 20:30.

 

Прес-служба Релігійного товариства «Свята Софія» (Рим)

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next