АКТУАЛЬНО

Організатори католицької школи в Києві запланували перший навчальний рік

Вівторок, 27 серпня 2019, 12:06
Минулого тижня в Києві провели дві важливі зустрічі щодо організації функціонування католицької школи у столиці України.

У першій зустрічі взяли участь ініціаторка програми Наталія Кияк, сестри служебниці, духівник школи о. Роман Шупʼяний, ЧСВВ, та перша вчителька –п. Вікторія Крештопа. Учасниками другої зустрічі були батьки майбутніх учнів школи.

У результаті визначено дату відкриття школи та початку навчання.

«Перший дзвінок» запланували на пообідній час неділі, 1 вересня. Відтак священник проведе молитву та поблагословить дітей, батьків і вчителів, а також окропить їх та приміщення закладу свяченою водою. Опісля школярі познайомляться з першою вчителькою.

Під час зустрічі також вирішили, що, крім традиційних предметів першого класу, двічі на тиждень сестри проводитимуть із дітьми післяобідній час. Також двічі на тиждень монахиня вчитиме дітей музики і мистецтва. Кожний день навчання розпочинатиме ранкова молитва, а раз на місяць священник звершуватиме Божественну Літургію для дітей, батьків і вчителів.

На закінчення зустрічі організатори закликали всіх молитися за успішний початок католицької школи та просити в Бога благословення у цій добрій справі.

Організатори також запрошують до школи батьків, які ще не знайшли місця навчання для своєї дитини. Приєднатися до католицької школи в Києві можна за тел.: +38 050 3551027, Наталія.

Пресслужба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next