АКТУАЛЬНО

Отець Адрій Онуферко про зустріч координаторів програми «Жива парафія»

Понеділок, 05 грудня 2016, 16:26
Отець Адрій Онуферко - доктор біблійного богослов'я, професор інституту імені митрополита Андрея Шептицького, виконавчий секретар робочої групи з впровадження Стратегії розвитку УГКЦ до 2020 року гостював у студії «Живого радіо Воскресіння».

Отець Андрій брав участь у загальній зустрічі всіх координаторів програми «Жива парафія» у с. Княжичах біля Києва і розповів радіослухачам, на чому, головним чином, була зосереджена увага представників «Живої парафії».

Запис розмови з о.Андрієм Онуферком можна послухати за посиланням http://reradio.com.ua/podcast/786

Нагадаємо, на зустрічі зібралися єпархіальні координатори Північної Америки та Південної Америки, Центральної та Західної Європи, України та Казахстану. Основною темою зустрічі є «Соціальне служіння УГКЦ: сучасний стан – проблеми і перспективи». Також мова йшла про стан душпастирського служіння в різних єпархіях на основі статистичного опитування. Учасники зробили аналіз практичного втілення напрацювань програми «Жива парафія». Говорили також про напрями євангелізації УГКЦ, стратегічні напрями УГКЦ, розвиток і діяльність патріарших та єпархіальних структур.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next