АКТУАЛЬНО

Отець Андрій Онуферко: «Проведення чергової сесії Патріаршого Собору стане іспитом сумління для УГКЦ»

Понеділок, 23 лютого 2015, 15:12
У серпні цього року в Івано-Франківську відбудеться головна подія УГКЦ - шоста сесія Патріаршого Собору. Подія є важливою, бо Собор проводиться не для того, щоб багато говорити, а щоб багато слухати. Глава Церкви спільно із Синодом Єпископів має нагоду прийти і послухати, що Церква говорить і що в ній відбувається.

Сказав в інтерв’ю для Департаменту інформації УГКЦ о. Андрій Онуферко, виконавчий секретар робочої групи з впровадження Стратегії розвитку УГКЦ до 2020 року. Інтерв’ю готується до публікації.

Розповідаючи про цю подію, священик зазначив, що під час Собору можна буде виявити ефективність роботи цієї робочої групи. «Ми не плекаємо великих ілюзій, бо знаємо, що є і такі парафії, які ще досі нічого не чули про Стратегію розвитку УГКЦ», - продовжує о. Андрій.

На його переконання, проведення цьогорічного Собору стане своєрідним іспитом сумління для Церкви: «Це буде нагода подумати, що добре, і скріпити його, аби було ще краще, а там, де не так добре, – знайти спосіб покращити діяльність парафіяльної спільноти і надати якусь допомогу, дати новий імпульс для доброї праці на Божій ниві».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next