АКТУАЛЬНО

Отець Олександр Левицький, ректор Івано-Франківського богословського університету, здобув докторський ступінь

Четвер, 28 травня 2015, 13:53
Ректор Івано-Франківського богословського університету імені св. Івана Золотоустого протоієрей Олександр Левицький захистив докторську дисертацію на тему «Формування духовенства згідно з нормами партикулярного права УГКЦ» в Люблінському католицькому університеті імені св. Івана Павла ІІ (факультет права, канонічного права та адміністрації).

Як повідомляє сайт Богословського університету, протоієрею Олександрові Левицькому присвоєно науковий ступінь доктора канонічного права.

Отець Олександр є автором трьох підручників: «Людина і мораль: культурологічні аспекти проблеми» (2004 р.), «Правова охорона материнства і дитинства згідно з законодавством України і країн ЄС» (2008 р.) і «Риторика» (2010 р.); монографії «Історично-юридичний розвиток партикулярного права Київської Церкви в 1596-2004 роках». (2014 р.); тринадцяти наукових статей; одинадцяти доповідей на наукових конференціях.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next