АКТУАЛЬНО

Отці салезіани організували реколекції для Асоціації салезіанських співпрацівників

Вівторок, 11 лютого 2020, 11:52
З 7 по 8 лютого в Формаційному салезіанському домі у м. Винниках, неподалік від Львова, відбулися реколекції для салезіан-співпрацівників.

Реколекції провадив представник Духовно-пасторального відділу Українського католицького університету, ієромонах монастиря Студійського уставу о. Лука Михайлович. Протягом реколекцій учасники  мали можливість спільно молитися, роздумувати над Словом Божим, а також ділитися думками про прослухані науки.

Довідка:

Асоціацію салезіан і салезіанок-співпрацівників започаткував св. Іван Боско у 1876 році. Святий Іван Боско збирав навколо себе мирян, які допомагали йому в діяльності. Саме з цієї групи прихильників і була сформована Асоціація. Салезіани-співпрацівники живуть звичайним мирським життям та «відкриті для різних форм апостольської діяльності, серед яких привілейоване місце відведено родині, праці та суспільному життю» (ПАЖ. п.11).

Салезіани-співпрацівники провадять свою діяльність у Львові та Винниках.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://sdbua.net


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next