АКТУАЛЬНО

Отці салезіани провели другу формаційну зустрічі Молодіжного салезіанського руху

Середа, 19 лютого 2020, 13:01
Зустріч представників Молодіжного салезіанського руху на тему «Про (не) земне – збудуй сам свої стосунки» пройшла у Львові, в ораторії святого Домініка Савіо, 15 лютого 2020 року.

Спікером зустрічі був о. Дмитро Романко, який допоміг молоді з'ясувати відмінності між закоханістю, любов’ю та коханням. Говорили також, чи є доречним спільне життя до шлюбу і чому так багато розлучених пар і людей, які не вірять у кохання і не довіряють іншим; чи кохання має бути одне на все життя, якщо ні, то що тоді.

Після цього була робота в групах на тему стосунків, і кожен зміг поділитися своїми думками, подискутувати про те, як міг би повестися в тій чи тій ситуації, а потім представити це іншим. Завершальним моментом цієї частини була молитва п’яти пальців від Папи Франциска з роздумами та наміреннями.

У другій частині зустрічі, після смачної перекуски, були карнавал і вечірка від DJ Стружа.

Гостем також був представник організації БУР (будуємо Україну разом) – Павло Коваль, який поділився досвідом праці з молоддю у різних куточках країни.

Організатори формаційної зустрічі висловили вдячність усім, хто взяв участь у цій акції і почерпнув для себе щось нове й цікаве. «Для нас, отців салезіан, на першому місці після Бога найцінніше, що маємо – це молодь», – сказав о. Анатолій Гецянин, СДБ.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://sdbua.net

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next