АКТУАЛЬНО

Отці василіани запрошують помолитися перед мощами св. Миколая та Пантелеймона Цілителя

Вівторок, 22 вересня 2020, 11:19
Про прощу і можливість помолитися перед мощами повідомив о. Корнилій Яремак на своїй фб-сторінці.

«Запрошуємо всіх, хто бажає, узяти участь у цій прощі. До монастиря можна доїхати самостійно автомобілем, вул. Широка, 6 у Брюховичах, або автобусом №8 з вулиці Зернової у Львові. Для тих, хто не матиме іншої можливості, організуємо переїзд від монастиря Святого Онуфрія у Львові (якщо зголосяться охочі, то мікроавтобус на 18 місць вирушатиме об 11:30)».

Прочани візьмуть участь у Божественній Літургії, матимуть можливість приступити до Таїнств Покаяння та Євхаристії і отримати благословення мощами миро-лікійського чудотворця св. Миколая та цілителя св. Пантелеймона.

Під час прощі відбудеться конференція за участю ректора Василіанського інституту філософсько-богословських студій імені Йосифа Велямина Рутського о. Пантелеймона Трофімова та духовного асистента Асоціації лікарів-католиків о. Корнилія Яремака.

Зголошуватися до участі у прощі можна за посиланням https://www.facebook.com/viktor.yaremak

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://velychlviv.com

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next