АКТУАЛЬНО

Отці редемптористи підготували для дитячих літніх таборів більш як вісімдесят аніматорів

Понеділок, 03 червня 2019, 13:56
У Львівській провінції отців редемптористів з’явилися вісімдесят двоє аніматорів, готових до літніх таборів. У суботу, 25 травня 2019 р., відбулось останнє заняття Школи аніматора.

На ньому учасники львівського і тернопільського осередків продемонстрували свої знання із домедичної допомоги, ораторської майстерності, педагогіки і театральної імпровізації. Також аніматори представили нові авторські банси.

Кожен учасник Школи аніматора отримав сертифікат, співаник і посібник для табору «Password до Неба», присвячений детальнішому вивченню "Символу віри". У ньому, окрім тематичних інсценівок та різноманітних додатків, вміщено катехитичні програми для старших і молодших дітей, напрацьовані учасниками ША упродовж вишколу.

Участь у Школі аніматора 2019 взяли молоді люди із десяти парафій, якими опікуються брати редемптористи. Географія учасників школи охопила Ковель, Тернопіль, Кам’янець-Подільський, Івано-Франківськ, Львів, Новояворівськ та Гніздичів.

Це уже четвертий щорічний вишкіл аніматорів, який організовує Секретаріат душпастирства молоді та покликань Львівської провінції редемптористів.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://www.cssr.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next