АКТУАЛЬНО

Отці салезіяни та парафіяни церкви Покрови Різдво святкували разом із самотніми та потребуючими

П'ятниця, 12 січня 2018, 16:45
Цьогорічні Різдвяні свята видались для Салезіянського Згромадження доволі радісними та насиченими. Отці салезіяни, діти, молодь та старші прославляли новонародженого Христа колядками й щирими молитвами, і це створювало теплу атмосферу спільного родинного свята. На урочистостях побував і владика Венедикт (Алексійчук), правлячий єпископ Чиказької єпархії УГКЦ.

7 січня, в день Христового Різдва, для бідних та безхатченків м. Львова був організований Різдвяний обід. Ініціатива проведення свята для нужденних і покинутих осіб належить спільноті св. Егідія, яка уже кілька років поспіль організовує святковий стіл у храмі Покрови. До організації теж долучилася парафіяльна спільнота.

Цьогоріч у святковій трапезі взяли участь близько 300 осіб. “Цей різдвяний обід – це соціальний виклик для нас, адже повнота Різдва полягає в тому, що Христос приходить у цей світ в скромності, одягає і приймає бідність людини. Християнський спосіб святкування Різдва полягає у тому, що Христос народжується для всіх – як для бідних, так і для багатих. Було б прекрасно, якби ми в цей день об’єднались, і між нами не було поділу, щоб ми підтримали потребуючих людей, адже в них вбачаємо нашого Спасителя”, – наголосив о. Андрій Боднар, парох храму Покрови Пресвятої Богородиці. Святковий обід розпочався спільною молитвою з владикою Венедиктом, а також на ньому був присутній міський голова Львова Андрій Садовий.

Салезіянське Згромадження висловлює свою вдячність усім, хто долучився до цієї доброї справи.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sdbua.net

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next