АКТУАЛЬНО

Отці василіани запрошують на прощу до Крехівського монастиря

П'ятниця, 10 травня 2019, 13:58
18-19 травня з нагоди празника Перенесення мощей святого Миколая та Року святості подружжя і сім'ї у Крехівському монастирі відбудуться урочисті богослужіння.

О 14:00 розпочнеться процесійний хід до лісового джерела, неподалік від монастиря, де відбудеться Велике водосвяття. Відтак о 16:00 йтиме Хресна дорога з молитовними розважаннями. А вже о 20:00 на відпустовій площі відбудеться Велика вечірня з литією перед чудотворною іконою св. Миколая.

Після богослужіння на учасників паломництва чекатиме перша частина нічних чувань. А рівно опівночі розпочнеться Божественна Літургія. Друга частина чувань продовжиться на відпустовій площі та у храмі.

Для тих, які змушені раніше покинути прощу, у храмі відбудеться ранішня Божественна Літургія о 6:00. Опісля на відпустовій площі розпочнеться богослужіння Утрені та Молебень до святого Миколая.

Завершиться паломництво до Крехівського монастиря св. Миколая урочистою Архиєрейською Літургією о 11:00, яку очолить владика Володимир Ющак, Єпарх Вроцлавсько-Ґданський.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://osbm.in.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next