АКТУАЛЬНО

Отці Згромадження Воплоченого Слова провели на Драгобраті чоловічий табір

Понеділок, 02 серпня 2021, 13:11
З 28 по 31 липня на Драгобраті відбувся табір, який організували отці Згромадження Воплоченого Слова для 40 чоловіків із різних міст України: Івано-Франківська, Тернополя, Вінниці та групи чоловіків зі Стрия, яких супроводжував місцевий священник о. Юрій Олійник.

Духовно опікувалися табором о. Софрон Зелінський, ВС, та о. Василь Харкавий, ВС.

Протягом табору чоловіки відпочивали, молилися, працювали й куховарили. Цей табір став для них справжнім духовним відпочинком, часом дозвілля, роздумів над життям і відносин із Богом.

Одним із головних моментів дня в таборі була молитва. Зранку після зарядки та перед сніданком був час на ранішні молитви. Протягом табору всі мали спільну молитву на вервиці й можливість приступити до Святого Таїнства Сповіді. Також щодня учасники мали змогу брати участь у Святій Літургії як безпосередньо в таборі, так і під час походів у гори: раз після Хресної дороги на г. Жандарм перед хрестом, який був встановлений там у 2013 році, та біля о. Герешаска (1577 м).

День у таборі традиційно закінчувався співом пісень біля вечірньої ватри.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами Пресслужби Згромадження Воплоченого Слова

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next