АКТУАЛЬНО

Отці Згромадження Воплоченого Слова взяли участь у дні духовної віднови

Понеділок, 19 квітня 2021, 11:21
15 квітня всі священники та брати української провінції ЗВС спільно взяли участь у дні духовної віднови, який проходив в онлайн-форматі.

Проповідником був о. Пабло Скалоні, ВС, священник італійської провінції ЗВС, який радо відгукнувся на пропозицію провести реколекції.

Під час двох наук о. Пабло звернув увагу на дух покаяння та жертви, яким повинен жити кожний священник, а також перелічив небезпеки духовного упадку та воскресіння богопосвячених осіб. Завершилися реколекції духовною конференцією про спільнотне життя у монастирі.

Конституції ЗВС (н. 40) нагадують про надзвичайну важливість одноденних щомісячних реколекцій для всіх членів Згромадження, що є однією із необхідних ланок постійного формування для богопосвячених осіб.

Під час цього дня духовної віднови всі учасники мали гарну можливість приділити час для власного духовного збагачення через усамітнення, молитву та духовне читання.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://iveukraine.com.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next