АКТУАЛЬНО

Під час «Канікул з Богом» дітей навчали економити воду та електрику

Середа, 16 липня 2014, 17:17
Християнський молодіжний табір «Канікули з Богом і в любові до природи» відбувся в с. Підгірці при парафії Священномученика Миколая Чарнецького і новомучеників УГКЦ Сокальсько-Жовківської єпархії.

Табір організував настоятель храму о. Тарас Дзьоба спільно зі студентами Українського католицького університету.

У рамках табору діти роздумували над цінністю Божого дару - води та про свою відповідальність за збереження природи, грали ігри, що розвивають. Вивчали поради з екорозмальовок, які замальовували в таборі та вдома з батьками. Також дітям представили сучасні прилади, за допомогою яких можна економити ресурси (воду, електрику).

Особливо повчальним і цікавим був похід природу з ночівлею просто неба, адже саме там можна виявити свою любов до неї та на практиці закріпити відповідальне ставлення до довкілля. У поході, крім дітей з с. Підгірці, взяла також участь і молодь із с. Сухота.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next